Youfone.nl

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Er is een brede keuzemogelijkheid voor verschillende bel/sms en databundels. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend Sim Only abonnement af te sluiten. De bundels zijn zowel in Nederland als in de EU geldig. Bellen/sms’en en internetbundels zijn beschikbaar als abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of als maandabonnement.

Klanten houden via de persoonlijke MyYoufone omgeving altijd controle over de kosten met het bel- of dataplafond. Daarnaast biedt MyYoufone omgeving extra diensten & modules aan zoals een spaarprogramma, onderling bellen module, extra GB module en bestaande klanten kunnen in de Toestelshop refurbished telefoontoestellen kopen voor een scherpe prijs.

6 redenen om voor Youfone te kiezen

1 – Gratis klantenservice
2 – Betrouwbaar KPN-netwerk
3 – Bundels geldig binnen NL & EU
4 – Gratis nummerbehoud
5 – Controle over je kosten
6 – Downloadsnelheid tot 256 Mbit/s”

Bezoek de webwinkel op: website Youfone.nl
 


 

Ervaringen en Reviews Youfone:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze sim only aanbieder. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)