Webwinkel eigenaren

Welkom, beste webwinkel eigenaar. Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat ook je de omzet wil vergroten. Zoals je waarschijnlijk wel weet wordt er steeds meer online gekocht door consumenten en tegelijkertijd schieten webshops uit de grond. De concurrentie is moordend. Voor elk artikel zijn er honderden aanbieders.

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw product pagina bovenaan in google verschijnt? Of welke software kan het beheer van jouw webwinkel en voorraad makkelijker maken. Wij willen jou graag hierin ondersteunen. We hebben een speciaal blog voor webwinkel eigenaren. Heb je zelf tips die je graag wilt delen neem dan contact met ons op.

Vergeet niet om jouw webwinkel gratis aan te melden. Op deze wijze krijg je een link met omschrijving naar jouw webshop. Ideaal voor het aantrekken van nieuwe klanten.

 

keurmerk voor webwinkel eigenaren

Vergroot je omzet met een keurmerk en klantbeoordelingen

Met een keurmerk laat je zien dat jouw webshop aan bepaalde eisen voldoet. Dit schept vertrouwen bij potentiele klanten die op je website terecht gekomen zijn. Als ze zien dat je een keurmerk hebt weten ze zeker dat ze de gekochte producten zullen ontvangen. Zoals ik had aangegeven zijn er vele webshops en met een keurmerk kan je je onderscheiden van je concurrenten. We willen graag het keurmerk Webwinkelkeur aanraden.

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Begonnen als Gratis keurmerk, maar altijd non-profit gebleven. De leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij de online aankopen

Bezoek de website van Stichting WebwinkelKeur om meer te lezen over de voordelen.

 

Jouwe webwinkel hoger in google

Handige tool om hoger in google te komen met je webwinkel

Bovenaan in google staan is de droom van iedere webwinkel eigenaar. Zeker als het gaat om bepaalde zoekwoorden (bijvoorbeeld bepaalde producten welke je verkoopt). Het is natuurlijk gewenst om op deze artikelen gevonden te worden. Maar hoe kom je hoger in google, hoe schrijf je teksten die google interessant vindt? Gelukkig is er een mooie tool die je ook nog eens gratis kunt proberen. De naam van deze tool is Webtexttool.

Webtexttool is een innovatieve online tool die het super makkelijk maakt om uw website en content te optimaliseren zodat u beter gevonden wordt in zoekmachines. Deze handige tool helpt jou bij het kiezen van de juiste keywords voor jouw content, en geeft vervolgens realtime tips over het optimaliseren van de content terwijl je deze aan het schrijven bent. Zo maakt u super eenvoudig goed geoptimaliseerde content om beter gevonden te worden in Google, Bing en andere zoekmachines.

Probeer het zelf maar eens via de de website Webtexttool