Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto’s en complete vakanties in Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kan de bezoeker alle maatschappijen -ook de prijsvechters- en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Autohuur en hotels bij Vliegwinkel

De reis is gemakkelijk uit te breiden met het aanbod van meer dan 30.000 hotels in 100 landen en het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Ook aanvullende diensten zoals luchthavenvervoer en visa zijn eenvoudig te regelen.

Goedkope vliegtickets

Deze aanbieder van voordelige vliegtickets maakt gebruik van een in-house ontwikkelde boekingsengine. Deze applicatie wordt 24/7 in de gaten gehouden om de hoogste stabiliteit en laagste prijzen te garanderen. Daarnaast maakt deze organisatie zelf met airlines afspraken zodat ze de klanten altijd de laagste tarieven kunnen bieden.

Bezoek de webshop op: de website van Vliegwinkel.nl

 

Vliegticket aanbiedingen van vliegwinkel.nl

 

Ervaringen en Reviews Vliegwinkel:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze aanbieder van vliegtickets. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)