Suncamp.nl

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met ruim 40 jaar ervaring. Kampeerders genieten op mooie kindvriendelijke familiecampings. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, is een vakantie al voor de helft geslaagd! Alleen al daarom selecteert deze vakantie aanbieder campings aan zee, aan een meer of campings met een mooi zwembad.

Bij Suncamp holidays is men aan het goede adres voor een kampeerplaats voor een eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van de accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken via de website. Suncamp holidays biedt meer dan 400 campings aan in 14 landen in Europa. De campings liggen in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, Hongarije, Griekenland, Slovenië, Tsjechië, San Marino, België en Nederland.

Een paar voordelen van een Suncamp holidays vakantie:

• Jaarlijkse kwaliteitscontrole op alle campings door de medewerkers
• Gemakkelijk een camping uitkiezen op internet en deze direct online boeken
• Nooit duurder dan wanneer men rechtstreeks bij de camping boekt
• Reserveren en betalen via een Nederlandse organisatie
• Extra zekerheid door lidmaatschap van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Boeking alarm bij Suncamp

Wat is een boeking alarm? Nog niet alle campings op Suncamp holidays zijn definitief te boeken voor 2019. De klant heeft de mogelijkheid om voortijdig aan te geven als er interesse is voor een camping of accommodatietype door zich in te schrijven voor een boeking alarm. Vervolgens ontvangt de klant een alarm via de e-mail zodra de camping of accommodatietype definitief te boeken is. Het aanvragen van een boeking alarm is kosteloos en vrijblijvend.
Nieuw ten opzichte van 2018 is de mogelijkheid om het boeking alarm via sms te ontvangen.

Zo werkt het Boeking alarm
1. Zoek een favoriete camping op Suncamp holidays
2. Klik in de kalender op ‘Boeking alarm’ bij de gewenste aankomstdatum en accommodatie
3. Vul de gegevens in en klik op de button ‘Verzenden’

Bezoek de webshop op: de website Suncamp.nl

 

Famielcampig aanbiedingen Suncamp holidays

 

Ervaringen en Reviews Handpoppen-winkel:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
4 (1 vote)