Plustoys.nl

PlusToys heeft een groot assortiment speelgoed en scherpe prijzen. En de nieuwsbrief houdt u scherp op speciale acties. Deze speelgoedwinkel heeft een Gratis Spaarpuntensysteem en geeft u betere service op de pagina Vraag en Antwoord. Bovendien geven ze altijd een complete artikelomschrijving door gedetailleerde specificaties op de website.

Deze verbetert constant het aanbod en service voor de klant door mee te bewegen met de markt. Dat heeft alles te maken met de geschiedenis van van het moederbedrijf van deze speelgoedwinkel; Altena-web. In 2011 legden zij de basis met Speelgoedtoppers.nl (nu niet meer actief) dat in 2012 uitgroeide naar Speelgoedindeton met als pijlers: specialist in duurzaam, betaalbaar, niche én klassiek speelgoed. De PlusToys-factor in 2015: groter assortiment, scherpere prijzen, makkelijker shoppen en betere klantinformatie.

Duurzaam speelgoed bij Plustoys

MVO is het fundament onder deze organisatie. Dat betekent voor ons dat ze investeren in een fijnmazig, wereldwijd netwerk van vertrouwde grote én kleine speelgoedleveranciers. Dé specialisatie daarbij: duurzaam houten speelgoed, uitsluitend met CE Keurmerk. Verder betekent MVO investeren in de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Dit, door uw informatie nooit aan derden te verstrekken en door een up-to-date beveiligd ICT-systeem te gebruiken.

Betaalmogelijkheden bij Plustoys:
  • Ideal
  • Credit Card
  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • Achteraf betalen met Klarna

Bezoek de webwinkel op: Website Plustoys.nl
 

Houten speelgoed bij Plustoys

 

Ervaringen en Reviews Plustoys:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)