Matrabike.nl

Matrabike is al 25 jaar het voordeligste adres voor fietsplezier in Nederland en België! Ondertussen is deze fietsenzaak uitgegroeid naar een team van meer dan 50 enthousiaste fietsliefhebbers. Matrabike verkoopt ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en is daarmee één van de grootste (online) fietsenwinkels van de Benelux.

Het op grote schaal inkopen van producten levert een groot prijsvoordeel op, dit prijsvoordeel berekenen zij door aan hun klanten, kortingen kunnen hierdoor oplopen tot zelfs 60%! De klanten mogen bij deze webshop dus altijd rekenen op de scherpste prijzen en de beste service!

Deze webwinkel beschikt ook over een voorraad van ongeveer 10.000 fietsen die hierdoor direct uit voorraad binnen 24 uur bij de klant geleverd kunnen worden. Matrabike heeft ook 9 filialen verspreid over Nederland en België. Hier staat het totale assortiment om vrijblijvend te testen, online bestelde fietsen kunnen hier ook worden opgehaald. Daarnaast kunnen klanten hier terecht voor service en reparatie.

7 Redenen om je fiets bij Matrabike te bestellen:

1 – Kortingen tot 60%
2 – Gratis verzending van alle fietsen
3 – Lage prijzen
4 – 2 jaar volledige garantie
5 – Alle fietsen direct uit voorraad leverbaar
6 – 14 dagen omruilgarantie
7 – Thuiswinkelwaarborg

Het fietsen assortiment:

Deze fietsenwinkel heeeft een zeer uitgebreid aanbod van voordelige Damesfietsen, Herenfietsen, Kinderfietsen en Elektrische fietsen. Daarnaast een geweldig aanbod van Mountainbikes, Racefietsen, Oma en opa fietsen en moederfietsen. And last but zeker niet least BMX fietsen en vouwfietsen.

Bezoek de webshop op: de website Matrabike.nl

 

Bezorging van Matrabike fietsen gratis, ook op zaterdag

 

Ervaringen en Reviews Matrabike:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)