Kadogalerie.nl

Kadogalerie laat bezoekers kennis maken met een zeer uitgebreid assortiment bijzondere cadeaus. De artikelen zijn stuk voor stuk geselecteerd op originaliteit, bruikbaarheid, prijs en kwaliteit. De artikelen hebben meestal een leuke 2e betekenis of een aparte eigenschap. Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven dan lan je zeker even deze cadeauwinkel bezoeken.

Cadeaus van de cadeauwinkel Kadogalerie:

1 – Originele artikelen;
2 – Betaalbare cadeaus in iedere prijsklasse;
3 – Vaste verzendprijs, boven € 60 gratis verzending;
4 – Inpakken in cadeaupapier mogelijk;
5 – Voorzien van een leuk kaartje met eigen tekst, op eigen verzoek;

Betaalmogelijkheden en bezorging

1 – Verschillende betaalmogelijkheden, iDeal, Paypal (creditcard), achteraf betalen;
2 – Voor 19.00 uur besteld, dezelfde (werk-)dag verzonden;
3 – Track and trace code pakket wordt altijd toegestuurd;
4 – 30 dagen retourrecht;
5- Pakketten kunnen verstuurd worden naar elk gewenst adres of afgehaald op zelf te bepalen afhaalpunten in de eigen omgeving.

Bezoek de webwinkel Kadogalerie

 

kadogalerie voor een leuk en origineel kado

 

Kadogalerie is één van de hippe shops van de Kadogalerie webshops. De webshops zijn ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen een leuk cadeau wil geven of ontvangen. Ze zijn een familiebedrijf en hebben een enorme motivatie om jou als bezoeker (en mogelijk klant) een goede, duidelijke voorstelling te geven van wat je van deze webwinkel en de artikelen mag verwachten.

 

Ervaringen en Reviews Kadogalerie:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)