BookSpot.nl

BookSpot is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CD’s, DVD’s en games. BookSpot mag als enige boekenwinkel in Nederland korting geven op actuele Nederlandstalige boeken. Deze unieke korting ligt op 20% en kan door iedere klant worden opgespaard bij zijn/haar boekaankopen. U wordt dan trouwe klant bij BookSpot.

BookSpot: dé plek voor boeken

Bij BookSpot vind je altijd het boek dat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht. We zijn dé online boekwinkel, maar eigenlijk nog net even wat meer dan dat. Cadeauzoekers, leestips, advies en meet & greets met auteurs maken BookSpot de beste plek om boeken te ervaren.”

Korting bij Bookspot

De echte boekenliefhebbers zijn vaak Lid bij deze webshop. Je ontvangt dan 20% Vaste Klanten korting op zo’n 25.000 recente titels. Om direct te kunnen profiteren van de Vaste Klanten korting geef je aan dat je 4 aankopen per jaar gaat doen. Als Lid heb je bovendien exclusief toegang tot Maartjes Voordeelhoek, met boeken vanaf € 1. Daarnaast hebben we nog meer voordeel met dagelijks een scherpe deal en een fijne ramsj-afdeling. Zo maken we lezen bereikbaar voor iedereen.

Betaalmogelijkheden bij deze boekenwinkel:
  • VVV Cadeaukaart
  • Credit Card (Visa en mastercard)
  • Betalen met Paypal
  • Betalen met ideal
  • Betalen met een boekenbon
  • Betalen met een machtiging
  • Betalen met ideal

Bezoek de webwinkel op: Website BookSpot.nl
 

Kortingen bij Bookspot

 

Ervaringen en Reviews Bookspot:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)