Bloemenzaak.nl

BLOEM! is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel (Bloemenzaak) waarbij versheid en creativiteit centraal staat. Dagelijks worden bloemen vers op de veiling ingekocht en daar maken de professionele bloemisten de meest prachtige creaties van!

De bloemenzaken kunt u vinden in Amsterdam, Diemen, Den Haag, Utrecht en Schiphol. Daarnaast kunt u 7 dagen per week online bestellen op de website. Bij deze online bloemenwinkel kan je boeketten bestellen in vele variaties. Daarnaast kan de klant ook geschenkartikelen zoals wijn, champagne, fruitmanden bestellen om de ontvanger extra te verrassen. Ook is het mogelijk om een kaartje met tekst bij te voegen, hierdoor wordt het boeket nog persoonlijker.

Zes redenen om voor Bloemenzaak te kiezen
  • Bloemen online bestellen & versturen
  • Voor 17.00 uur bestellen = morgen in huis
  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag geleverd!
  • Bezorgen in heel Nederland voor slechts € 6,95. Zelfs in ziekenhuizen, campings en hotels!
  • Groot assortiment bloemen (rozen, tulpen, rouwboeketten, paasboeketten etc.).
Wat kan je allemaal bestellen?

Online een gemengd boeket bestellen en boeket versturen. Deze shop biedt boeketten in vele maten, kleuren en soorten bloemen. Boeketten online bestellen kan in verschillende prijsvarianten. Ook is het mogelijk om een gemengde bos bloemen te versturen voor diverse gelegenheden; een geboorte boeket, een beterschapsboeket of verjaardagsboeket. Onze professionele bloembinders maken het boeket waar u naar op zoek bent! Bestel bijvoorbeeld een boeket met prachtige romantische rozen. De rozenboeketten vindt u in de categorie met rozen.

Betaalmogelijkheden bij Bloemenzaak:

Bezoek de webwinkel op: Website Bloemenzaak.nl
 

bloemenzaak - goedkoop online bloemen bestellen

 

Ervaringen en Reviews Bloemenzaak:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)