Bloemen.net

Bloemen.net biedt haar klanten op vele fronten een breed en uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid een passend geschenk. De naam zegt het al; Ze verkopen vooral bloemen, boeketten en bloemstukken. Maar ook Merci chocolade, knuffels, geboorte cadeau’s, heliumballonnen, wijn en champagne, diverse cadeaubonnen en planten behoren tot het vaste assortiment.

De kracht van deze bloemen en cadeauwinkel zit hem in enerzijds snel kunnen leveren van bloemwerk via plaatselijke bloemisten (bestel voor 11 uur, bezorging geschiedt dezelfde dag) maar nog meer in de mogelijkheden van producten combineren. Je stelt eigen cadeau samen en Bloemen.net bezorgt de volgende dag overal in Nederland (besteld voor 16 uur). Deze artikelen worden door een landelijke koeriersdienst bezorgd!

Wat biedt Bloemen.net

Deze webwinkel biedt naast bloemen nog veel meer. Zo zijn er voor veel gelegenheden leuke producten, dus gaat uw website over geboorte, verjaardagen, felicitatie, liefde, huwelijk of overlijden.

Een rouwarrangement als om een dierbare gaat, een rouwboeket als het om een zakenrelatie gaat. Het assortiment bestaat nder andere uit: sympathy boeket, grafstuk, graftak, rouwtak, rouwboeket, rouwkrans, en alle andere benamingen maar uiteindelijk gaat het erom dat het gekozen rouwbloemwerk uw gevoelens uitdrukt. Ze nemen graag uw zorg uit handen en bezorgen uw rouwbloemen bij de familie van de overledene of bij het rouwcentrum.

Betaalmogelijkheden bij Bloemen.net:
  • Ideal
  • Credit Card

Bezoek de webwinkel op: Website Bloemen.net
 

bloemen.net bestellen en bezorgen

 

Ervaringen en Reviews Bloemen.net:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)