123sportfietsen.nl

123sportfietsen- Of u nu op zoekt bent naar een stevige en mooie mountainbike, racefiets of tourfiets, deze fietsenwinkel heeft precies wat u zoekt! Ze hebben in decollectie de beste sportfietsen voor sportievelingen, want niet iedereen gebruikt zijn fiets enkel en alleen voor praktische doeleinden. Fietsen is ook een sport en vooral erg leuk!

Een goede manier van bewegen. U houdt uw conditie op peil en verbrand er vet mee. Een uitermate positieve manier dus om uzelf op spelende wijze in vorm te houden. Bovendien is het heerlijk om een lekker stuk te fietsen door de natuur of de kilometers tussen werk en huis met gemak te overbruggen.

Merken bij 123Sportfietsen

In het assortiment van 123sportfietsen kunt u onder andere de merken Giant, Ghost en Gitane vinden. Stuk voor stuk topmerken op het gebied van mountainbikes, racefietsen, tourfietsen, crosshybride fietsen en singlespeed bikes ofwel de hippe fixies.

7 redenen om voor 123Sportfietsen te kiezen:

1 – Snelle levering; streven naar 1-3 werkdagen.
2 – Groot assortiment met een grote voorraad.
3 – Deskundig advies; klantenservice
4 – Hoge kortingen tot wel 50%
5 – Aanbiedingen
6 – Afhaalpunt in Eindhoven
7 – A-merken in het assortiment

Bezoek de webshop op: de website van 123sportfietsen.nl

 

kortingen boj 123sportfietsen

 

Ervaringen en Reviews 123Sportfietsen:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)