123-Bloemen.nl

Bij 123-Bloemen kunt u kiezen uit diverse soorten boeketten, rozen en gerberas of kies op kleur. Alle bestellingen bij 123-Bloemen worden professioneel bezorgd. Bij elke bestelling die wordt geplaatst voor 13.00 uur, kunnen zij levering op dezelfde dag garanderen indien gewenst. Uiteraard worden de betalingen verwerkt via een beveiligde verbinding. Laat uw bloemen bezorgen door 123-Bloemen, gagarandeerd een succes.

Productaanbod:
  • Boeketten
  • Rozen
  • Gerbera’s
  • Rouwboeketten
Bezorgen van de bloemen

De bloemen, rozen en boeketten worden altijd bezorgd door een bloemist in de woonplaats van de ontvanger. Bezorging is mogelijk in heel Nederland. Momenteel bezorgen ze nog geen bloemen in het buitenland. De standaard levertijden zijn tussen 10.00 uur tot 18.00 uur. Als u op maandag t/m zaterdag vóór 13.00 uur een bestelling plaatst, kunnen de bloemen in Nederland nog dezelfde dag bezorgd worden.

123-Bloemen garandeert dat de bloemen, rozen of boeketten op de gekozen dag worden bezorgd , dat de waarde correct is en dat het product van een goede kwaliteit is. Op elke bestelling heeft u 5 dagen versgarantie. Bloemen, rozen en tulpen zijn een natuurproduct, waardoor het soms voor kan komen dat de geleverde boeketten iets afwijken van de foto. Mocht u ondanks alle goede zorgen niet tevreden zijn, neemt u dan contact op met de klantenservice.

Betaalmogelijkheden bij 123-Bloemen:

Bezoek de webwinkel op: Website 123-bloemen.nl
 

123 Bloemen - Online bloemen bestellen

 

Ervaringen en Reviews 123-Bloemen:

Er zijn nog geen beoordelingen en/of ervaringen ingestuurd over deze webwinkel. Wees de eerste en klik op de knop ervaring insturen om je beoordeling achter te laten. Je kan ook alleen een rating geven door een aantal sterren te kiezen.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)